Elérhetőségek

Alpok Építőcentrum Kft.

9400 Sopron,
Baross út 10.

Telefon: +3699505962
Mobil: +36305182253
iroda@alpokepitocentrum.t-online.hu

Termékeink

Térburkolatok

Ajánlatkérés

Beton térburkoló kövek - a dekoratív és funkcionális felületformálás ideális anyagai. A különböző színek és formék egyedi alkalmazásával változatos módon jeleníthetjük meg, hangsúlyozhatjuk ki környezetünket. Akár lakóház körüli vagy kertben építendő burkolatok, akár markáns megjelenésű garázsfeljáró kialakítása a cél, kínálatunkban megtalálható az elképzeléséhez tökéletesen illeszkedő termék és megoldás.

Palomino térkő (Kaiserstein)

A PALOMINOR térkő élettel telt kinézetét a kis- és nagyformátumú kövek kombinációja és visszatérő rasztermintázata adja, látszólag rendszertelen felületi struktúrával.

Castrum térkő (Kaiserstein)

Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe.

DOM natur térkő (Kaiserstein)

A térkő kopórétegéhez felhasznált különleges kvarchomok nem csak a burkolat finom, elegáns megjelenését, hanem a felület nagy kopási ellenállását is biztosítja.

DOM antik térkő (Kaiserstein)

A DOMR Antik térkő rusztikus megjelenését a szabálytalanul letört élek biztosítják. Az agyagszürke, palaszürke, és téglavörös színek hansúlyossá teszik a térkő természetes karakterét.

Piazza térkő (Leier)

Piazza rendszerünk egyenes vonalvezetésével a klasszikus presztízs megtestesítője.

ROLLO térkő (Leier)

Rollo - a gördülékeny burkolatokhoz. Hagyományos felületével és sarkos, fuganélküli kiképzésével kifejezetten kellemes járásérzetet biztosít.

MERCATO térkő (Kaiserstein)

A satírozott felület, szabálytalanul letört élek egyedi, antik hatást biztosítanak.

AGORA térkő (Leier)

Az Agora térkő ívelt oldalaival mozgalmasságot és harmoniát kölcsönöz a burkolatnak.

QUO Vadis térkő (Kaiserstein)

QUO VADIS térkövünket azok számára készítjük, akik az értékre helyezik a hangsúlyt. Három különböző kőmérete és öt színe szinte határtalan variációs lehetőséget biztosít a felületalkotáshoz.

ANTIK térkő (Kaiserstein)

Egy Antik burkolat rusztikális megjelenése természetesen harmonizál a patinásabb épített környezettel, de a modern építészetnek is egy különleges karaktert, kedves bájt kölcsönöz az Antik térkő.

SILENCIUM térkő (Kaiserstein)

A Silencium térkő neve egyik legfőbb tulajdonságára utal, a különleges felületi kialakítása által biztosított csökkentett zajkibocsátású használhatóságára. A négy, különbözőképpen kombinálható kőforma csaknem minden burkolatkialakítási elképzelést lefed.

TAVERNA térkő (Kaiserstein)

A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik.
Árajánlat kérése térburkolatokra

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet árajánlatot termékeinkről.

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Személyes adatok

!
!
!
!

Amire az árajánlat vonatkozzon

* Termék:
!
!


!

CAPTCHA


« Vissza az előző oldalra!
Alpok Építőcentrum Kft. - Magyar