Elérhetőségek

Alpok Építőcentrum Kft.

9400 Sopron,
Baross út 10.

Telefon: +3699505962
Mobil: +36305182253
iroda@alpokepitocentrum.t-online.hu

Bemutatkozás

Az Alpok Építőcentrum Kft. építőanyag kereskedelmével foglalkozó soproni székhelyű vállalkozás. A kereskedés 2006 márciusában alakult, magántulajdoni formában. Az alapító tagok évek óta építőanyag kereskedéssel foglalkozó személyekből állnak, és a korábban kialakított jó gyártói és szállítói kapcsolatokat fenn tudják tartani a későbbiekben is.

Az évek során a termékkínálat folyamatosan bővült, a vevői forgalom is nagyobb lett, ezáltal az igényeknek megfelelően folyamatosan bővült az állományi létszám is. A terület elhelyezkedése nagyon kedvező, hiszen a város központjában 8.000 m2 telephelyen és 1.000 m2 belső, fedett, zárható raktárral rendelkező területen található, ami rendkívül kedvező hely az efféle vállalkozásnak.

A termékkörünk felöleli egy ház építőanyag szükségletét az alaptól a tetőig,a szerkezetkész állapottól a belső burkolatokig és a kertépítészetig. A kert(sz)építés és térburkolás könnyebb áttekinthetősége végett létrehoztunk telepünkön különböző gyártóktól "bemutató mintakerteket" ahol a vásárló ötletet tud meríteni a különböző és sokszínű megoldásokból! Az ország legnagyobb gyártóival olyan kapcsolat alakult ki, amely nagyon rugalmassá teszi a vásárlók kiszolgálását., ezen felül rengeteg egyéb beszállítót sorakoztatunk fel. A nálunk megvásárolt termékek házhoz szállításáról is gondoskodunk. Abban az esetben, ha a termékeket az éppen érvényben lévő akciós áron, vagy áremelés előtt szeretné megvásárolni, de nincs lehetősége a tárolásra, lehetőséget biztosítunk az építőanyag befizetésére irodánkban, és a tárolásról az - az Ön által megadott időpontig- mi gondoskodunk!

Szakmai segítségnyújtással, szaktanácsadással, és ingyenes ajánlatkészítéssel állunk az Önök rendelkezésére!

Alpok Építőcentrum Kft. - Magyar