Elérhetőségek

Alpok Építőcentrum Kft.

9400 Sopron,
Baross út 10.

Telefon: +3699505962
Mobil: +36305182253
iroda@alpokepitocentrum.t-online.hu

Termékeink

Falazóanyagok - beton falazóelemek

Beton főfalelem

Felhasználhatók lakó-, üdülo-, közösségi-, ipari-, mezogazdasági és közlekedési épületek térelhatároló, teherhordó, vázkitölto falazatainál (szükség esetén 2 cm vastag perlites hoszigetelo alapvakolattal).

Beton válaszfal elem

Lakó-, üdülő-, közösségi-, ipari-, mezőgazdasági és egyéb épületek önhordó válaszfal szerkezeteként használható, de jól alkalmazható tetőtérbeépítések válaszfalaként is. Felhasználható még szigetelést védő és tartófalak építéséhez.

Beton pincefalazó elem

Olyan teherhordó falazatok készítésénél használható, ahol az MSZ-04 140/2-85 szabvány hőtechnikai követelményt nem ír elő. A falazóelemekkel kapcsolatos további követelmény, hogy önmagában legfeljebb 3 m magas falazat építhető az elemekből. Lakóépület falazataként csak akkor alkalmazható, ha a határoló falakat utólagos hőszigeteléssel látják el.

Beton pincefalazó UNI

Univerzális pincefalazó elem, beépítésével 30 és 38 cm vastagságú falazat egyaránt építhető. Olyan teherhordó falazatok készítésénél használható, ahol az MSZ-04 140/2-85 szabvány hőtechnikai követelményt nem ír elő.

Beton zsaluzóelem

A zsalukövekből utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, ill. pillér építhető zsaluzat nélkül. Széles körben alkalmazható!
Árajánlat kérése beton falazóelemre

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet árajánlatot termékeinkről.

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Személyes adatok

!
!
!
!

Amire az árajánlat vonatkozzon

!


!

CAPTCHA


« Vissza az előző oldalra!
Alpok Építőcentrum Kft. - Magyar